TALLER PER GRANS PERSONES

 “SENZILL és tot allò veritablement GRAN”*

El fotògraf Toni Amengual proposa conèixer els petits detalls que conformen la vidade la gent gran a partir de la fotografia amb telèfons mòbils, dispositius amb què actualment s’enregistren i comparteixen imatges.

 En ell, es partirà de la fotografia com a un joc, un exercici de diversió, una necessitat de comunicar que apassiona i que té com a únic objectiu comunicar i expressar amb imatges.”El món vist des del meu mòbil” va adreçat a persones majors de 60 anys que vulguin comunicar a través de la imatge i la paraula: les eines que ens ofereixen les xarxes socials.

És important assenyalar que, per participar-hi, no es requereixen coneixements previs de fotografia. Tan sols cal disposar d’ un telèfon mòbil amb càmera de fotos.

El taller consta de tres sessions presencials de tres hores cadascuna i un posterior seguiment online del procés. L’estructura, concretament, és la següent:

  • DIA 1

 

  • DIA 2

  • DIA 3. Edició i reflexió sobre tot el material produït i l’experiència.

Dies 23, 24, 25 de gener de 2014 a les 16:00 hores.
  • Adreçat a persones majors de 60 anys.

 

 

 “SENZILL és tot aquell veritablement GRAN”

* Balzac

 

A més d’aquest taller per a persones majors de 60 anys, n’hi ha un altre per a totes les edats els dies 13, 14 i 15 de febrer (veure més informació sobre aquesta altra versió del taller)